CLASSICA VENEZIANA LOISON v plechovce

Kód: 380
534 Kč 464,35 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

CLASSICA VENEZIANA LOISON - 550g v krásné plechovce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Veneziana classic 550g 

Popis: dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o vanilku Mananara * z Madagaskaru, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.

Složení: pšeničná mouka, čerstvá vejce, čerstvé máslo (18%) (mléko), cukr, poleva (8%) (cukr, čerstvé vaječné bílky, slunečnicový olej, mandlová mouka, rýžová mouka a obilná mouka, přírodní aroma), cukr, kvásek (lepek), zrna cukru (3%), italské mandle (3%), Emulgátor: monoglyceridy a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, italský med, čerstvá smetana (1,5%) (mléko), vysoce kvalitní čerstvé mléko (1%), kakaové máslo, celá mořská sůl Cervia, přírodní vanilka Mananara * z Madagaskaru (0,2%), koření, přírodní aroma. Pro alergiky: obsahuje obiloviny včetně lepku, může obsahovat: ořechy, sóju. Vyrobeno v Itálii.

Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, mandle; může obsahovat sóju, ořechy

Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 8 měsíců.

Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení  GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Nutriční hodnoty:

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80g

% RI

energie

400 kcal

320 kcal

16 %

tuky

20 g

16 g

21 %

 z toho nasycené mastné kyseliny

11 g

9 g

45 %

cholesterol

94 mg

75 mg

25 %

sacharidy

48 g

39 g

14 %

z toho cukry

20 g

16 g

18 %

přidaný cukr

19 g

15 g

24 %

vláknina

1 g

0 g

0 %

bílkoviny

7 g

6 g

11 %

sůl

0,61 g

0,49 g

9 %

RI = referenční hodnota příjmu

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Veneziana
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: