CLASSICA VENEZIANA LOISON ručně balená
CLASSICA VENEZIANA LOISON - 600 g ručně balená
Veneziana classic 600 g
Popis: dort je vyrobený přirozeným kvašením z kvásku. Dort je obzvlášť měkký díky použití čerstvého mléka, másla a smetany. Dort se světlou texturou je obohacený o vanilku Mananara * z Madagaskaru, na povrchu je pokryt polevou a ozdobený granulemi cukru a mandlemi.
Složení: pšeničná mouka, čerstvá vejce, čerstvé máslo (18%) (mléko), cukr, poleva (8%) (cukr, čerstvé vaječné bílky, slunečnicový olej, mandlová mouka, rýžová mouka a obilná mouka, přírodní aroma), cukr, kvásek (lepek), zrna cukru (3%), italské mandle (3%), Emulgátor: monoglyceridy a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, italský med, čerstvá smetana (1,5%) (mléko), vysoce kvalitní čerstvé mléko (1%), kakaové máslo, celá mořská sůl Cervia, přírodní vanilka Mananara * z Madagaskaru (0,2%), koření, přírodní aroma. Pro alergiky: obsahuje obiloviny včetně lepku, může obsahovat: ořechy, sóju. Vyrobeno v Itálii.
Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, mandle; může obsahovat sóju, ořechy
Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 8 měsíců.
Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.
Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty |
ve 100g potraviny |
1 porce |
|
80g |
% RI |
||
energie |
400 kcal |
320 kcal |
16 % |
tuky |
20 g |
16 g |
21 % |
z toho nasycené mastné kyseliny |
11 g |
9 g |
45 % |
cholesterol |
94 mg |
75 mg |
25 % |
sacharidy |
48 g |
39 g |
14 % |
z toho cukry |
20 g |
16 g |
18 % |
přidaný cukr |
19 g |
15 g |
24 % |
vláknina |
1 g |
0 g |
0 % |
bílkoviny |
7 g |
6 g |
11 % |
sůl |
0,61 g |
0,49 g |
9 % |
RI = referenční hodnota příjmu |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Veneziana - historické recepty v současnosti |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |