Colomba Classic a.D. 1552 1000g Loison GENESI

Kód: 8042
696 Kč 605 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2021

Dort vyrobený přirozeným kvašením kvásku, nepravidelného oválného tvaru, připomínající holubici. Těsto je obzvláště měkké díky použití čerstvého mléka, čerstvého másla a čerstvé smetany. Má lehkou strukturu, obohacenou pomerančovou kůrou ze Sicílie a přírodní vanilkou Mananara z Madagaskaru *, pokrytou italskou mandlovou polevou a zrnky cukru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Colomba LOISON Classic A.D. 1552 1000g GENESI

složení

PŠENIČNÁ mouka, kandované „pomeranče ze Sicílie“ (17%) [pomerančové kůry (52%), glukózo-fruktózový sirup, cukr, koncentrovaná citronová šťáva], cukr, MANDLOVÁ poleva (12%) [cukr, EGG bílý, slunečnicový olej , Italské MANDLE (23%), předvařená rýže a pšeničná mouka, přírodní příchutě], čerstvé VEJCE, čerstvé máslo (MLÉKO) (9%), emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, zrna cukr (3%), čerstvý vaječný žloutek, med z divokých květů ze Sicílie, přírodní kváskové droždí (PŠENICE), čerstvé MLÉKO (1%), čerstvá smetana (MLÉKO) (1%), mořská sůl Cervia, přírodní Mananara vanilka z Madagaskaru * (0,2%), kakaové máslo, přírodní aroma. 

 OBSAHUJE ALERGENY: PŠENICE, VEJCE, MLÉKO, OŘECHY (MANDLE). MŮŽE OBSAHOVAT: SÓJA, VŠECHNY TYPY OŘECHŮ.

Skladuje se na chladném a suchém místě mimo zdroj slunečního záření, který je uzavřen v původním obalu, má trvanlivost 6 měsíců od data výroby.

Suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nejsou odvozeny od GMO. Tento produkt nevyžaduje označování GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

 

NUTRIČNÍ HODNOTY VÝROBKU

PRO 100g

PRO JEDNU PORCI 80g

%DDD

Energie

kJ  1653 /kcal 393

kJ 1322  /kcal 314

16

Celkové tuky

15 g

12 g

17

Nasycené tuky

7,4 g

5,9 g

30

Sacharidy

58 g

46 g

18

Cukry

35 g

28 g

31

Vláknina

2,2 g

1,8 g

-

Protein

6,6 g

5,3 g

11

Sůl

0,64 g

0,51 g

9

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Velikonoční colomby
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: