Gigli di Gragnano IGP 500g

Gigli jsou novým tvarem těstovin vyrobených z krupice z tvrdé pšenice s bronzovou kresbou od Pastificio dei Campi

Dostupnost Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
26.5.2022
Kód: 100066PS00000
226 Kč 197 Kč bez DPH
Gigli di Gragnano IGP 500g
Gigli di Gragnano IGP 500g
Novinka DOPORUČUJEME

I Gigli jsou v Itálii nezvyklého těstovinového tvaru vyrobené z krupice z tvrdé pšenice, s bronzovou kresbou. Jejich produkce se zrodila na základě studie trhu odlišného od italského; ve skutečnosti reagují na potřeby anglosaského trhu. Jejich jemný a složitý tvar je spojen s velmi krátkou dobou vaření. Doba vaření je pouze 5 minut al dente.

Nutriční informace

Průměrné hodnoty na 100g
Energie 354 kcal - 1502 kJ
Tuk 1,3 g
nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 70,0 g
z toho cukry 3,3 g
Bílkoviny 14,0 g
Vláknina 3,3 g
Sůl < 0,01 g

 

 

IGP - CHRÁNĚNÁ GEOGRAFICKÁ IDENTIFIKACE

Od 11. října 2013 jsou Pasta di Gragnano chráněny značkou IGP proti padělání a zneužití.

Chráněné zeměpisné označení zaručuje původ a kvalitu produktu a v případě těstovin Gragnano svědčí o staleté tradici. Specifikace vypracovaná Evropskou komisí definuje jako nezbytné kromě geolokace výrobních závodů v Gragnanu i některé náležitosti, jako je výroba výhradně s krupicí z tvrdé pšenice a vodou z místní zvodnělé vrstvy; vytlačování přes bronzové matrice; sušení při teplotě 40 až 80 °C po dobu 6 až 60 hodin ve statických sušících buňkách nebo v horkovzdušných tunelech; balení do 24 hodin na stejném místě výroby.

Pasta di Gragnano CHZO musí být rovněž baleny do kartonových krabic nebo průhledných sáčků nebo do obalů vyrobených z materiálu rostlinného původu nebo jiného recyklovatelného materiálu povoleného předpisy EU.

Doplňkové parametry

Kategorie: krátké těstoviny
hmotnost: 500g
země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení