horká čokoláda MORETTO CIOK 50 porcí
Kód: 0322Detailní popis produktu
Příprava horké čokolády
horké čokolády připravíte tryskou páry profesionálního kávovaru. Jedna porce, obsah sáčku se smíchá se 125 ml mléka a nechá přejít varem. Výsledkem je horký, hustý nápoj s chutí čokolády.
V domácích podmínkách lze čokoládové nápoje připravit podobně jako pudingy, mícháním ve vhodné nádobě ohřátím až do zhoustnutí za stálého míchání. Případně rozmíchaný nápoj lze připravit převařením v mikrovlnné troubě.
TECHNICKÉ SPECIFIKACE PRODUKTU
“ MORETTO CIOK ”
BEZ LEPKU
kód výrobku 00322
Typ výrobku: |
Dehydrated powder product for use after cooking in liquids. |
Popis: |
Pro přípravu horkého nápoje s chutí čokolády. |
Balení: |
25 g/box EAN code 8000915502042 50 sáčků/display box 12 display box/carton Rozměr kartonu.: mm 420x290x375 24 kartonů na paletě (3x8) |
Skladovatelnost: |
24 měsíců v chladném a suchém prostředí |
Způsob použití: |
rozpusťte obsah sáčku s cca. 125 ml mléka (1 šálek) a pomalu přiveďte do bodu varu. |
Složení: |
cukr, kukuřičný škrob, kakaový prášek, příchuť, želatina: karagenin, zahušťovadlo: mouka ze semen rohovníku |
VYROBENÁ V TOVÁRNĚ, KTERÁ ZPRACOVÁVÁ SOJU, VEJCE, OVOCE, MLÉKO.
Mikrobiologické vlastnosti |
||||
Aerobní mezofilní bakterie |
< |
200.000 |
UFC |
/g |
Celkové koliformní bakterie |
< |
1.000 |
UFC |
/g |
E. coli |
< |
1 |
UFC |
/g |
Kvasinky |
< |
1.000 |
UFC |
/g |
Plísně |
< |
1.000 |
UFC |
/g |
Salmonella a Shigella |
< |
Absent in |
30 |
/g |
Staphylococcus coag.+ |
< |
1 |
UFC |
/g |
Anaerobic spóry |
< |
10 |
UFC |
/g |
Nutriční hodnoty (viz návod k použití) |
ve 100g |
V porci 150g |
Energie |
kJ 492 /kcal 117 |
kJ 748 /kcal 178 |
Celkový tuk |
3,7 g |
5,6 g |
Z toho nasycený tuk |
2,2 g |
3,3 g |
Sacharidy celkem |
17 g |
26 g |
Z nich cukry |
13 g |
20 g |
Vláknina |
1 g |
1,5 g |
Protein |
3,4 g |
5,2 g |
Sůl |
0,2 g |
0,3 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.