Moretto Barbagliata - čokoládová specialita z Milána - 50 porcí

Kód: 0312
733 Kč 637,39 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)

Původ Barbagliata - milánské speciality. V roce 1859, v Piazza della Scala, v některých starých domech před slavným divadlem, vznikla "Caffe dei Virtuosi" a právě tam vedoucí Barbaja, benefiční společnost Bellini, vytvořil nádherný čokoládový nápoj, který byl brzy ocenila celou milánská elita. Barbagliata, nebo chcete-li Barbajada vznikla.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Původ Barbagliata - milánské speciality. V roce 1859, v Piazza della Scala, v některých starých domech před slavným divadlem, vznikla "Caffe dei Virtuosi" a právě tam vedoucí Barbaja, benefiční společnost Bellini, vytvořil nádherný čokoládový nápoj, který byl brzy ocenila celou milánská elita. Barbagliata, nebo chcete-li Barbajada vznikla.

Tato dlouhotrvající specialita je nyní součástí tradice díky společnosti Moretto, která ji znovu a znovu zdokonalila pomocí nových technologických postupů. Je směsí vybraných osmi druhů luxusního kakaa, prostě sametový zážitek

Balení obsahuje 50 kusů-  jednoporcí 30g

 

Příprava horké čokolády
horké čokolády připravíte tryskou páry profesionálního kávovaru. Jedna porce, obsah sáčku se smíchá se 125 ml mléka a nechá přejít varem. Výsledkem je horký, hustý nápoj s chutí čokolády.

V domácích podmínkách lze čokoládové nápoje připravit podobně jako pudingy, mícháním ve vhodné nádobě ohřátím až do zhoustnutí za stálého míchání. Případně rozmíchaný nápoj lze připravit převařením v mikrovlnné troubě. 

SLOŽENÍ 

cukr, rozpustný kakaový prášek 22%, kukuřičný škrob, želírovací látka (carragen), zahušťovadlo (mouka ze semínek carruby) Alergeny - mléko, skořápkové plody

NUTRIČNÍ HODNOTY VÝROBKU

PRO 100g

PRO JEDNU PORCI 155g

Energie

kJ  524 /kcal 125

kJ 811  /kcal 193

Celkové tuky

3,7 g

5,7 g

Nasycené tuky

2,2 g

3,4 g

Sacharidy

19 g

30 g

Cukry

15 g

23 g

Vláknina

1,2 g

1,9 g

Protein

3,4 g

5,3 g

Sůl

0,2 g

0,3 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: