Pandorino Classic Loison 80g Mignon v látkovém obalu

Klasické Pandorino je ručně vyrobené mini pandoro, které ve svém malém 80 gramovém formátu obsahuje veškerou sladkost a jemnost tradičního vánočního dezertu. Jeho těsto měkké a žluté barvy je bohaté na máslo a díky přírodnímu kynutí z kynutého těsta a 72 hodinám trpělivého řemesla je obzvláště stravitelné a jemné. Malá poznámka sladkosti s veškerou kvalitou Loison.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 917
190 Kč 165 Kč bez DPH
Pandorino Classic Loison 80g Mignon v látkovém obalu

Pandorino Classic Loison 80g Mignon v látkovém obalu

Klasické Pandorino je ručně vyrobené mini pandoro, které ve svém malém 80 gramovém formátu obsahuje veškerou sladkost a jemnost tradičního vánočního dezertu. Jeho těsto měkké a žluté barvy je bohaté na máslo a díky přírodnímu kynutí z kynutého těsta a 72 hodinám trpělivého řemesla je obzvláště stravitelné a jemné. Malá poznámka sladkosti s veškerou kvalitou Loison.

Složení: PŠENIČNÁ mouka, Čerstvá VEJCE, Cukr, Máslo (16,5%) (MLÉKO), Přírodní kvásek z droždí (PŠENICE), Emulgátor: diglyceridy mono- a mastných kyselin rostlinného původu, Kakaové máslo, Sušené odstředěné MLÉKO, Sůl, Přírodní příchutě.

Alergeny: obsahuje lepek, vajíčko, mléko a jeho sloučeniny, mandle; může obsahovat sóju, ořechy

Záruka: Uchovávejte na chladném a suchém místě. Výrobek uzavřený v původním obalu má trvanlivost od data výroby 6 měsíců.

Prohlášení o GMO: suroviny použité ve výrobních procesech neobsahují a nepocházejí z geneticky modifikovaných organismů. Tento produkt nevyžaduje označení  GMO v souladu s nařízeními Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

Nutriční hodnoty:

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80g

 

energie

418 kcal

334 kcal

 

tuky

21 g

16 g

 

 z toho nasycené mastné kyseliny

12 g

9,2 g

 

cholesterol

 

90 mg

 

sacharidy

48 g

38,4 g

 

z toho cukry

20 g

16 g

 

přidaný cukr

14 g

12 g

 

vláknina

1,1 g

0,88 g

 

bílkoviny

8,7 g

7 g

 

sůl

0,65 g

0,52 g

 

RI = referenční hodnota příjmu

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: