Pandoro classico Loison 1000g

 

Přirozeně kynutá bábovka s typickým pandoro tvarem hvězdy.

Žluté těsto s máslem, čerstvým mlékem a mananarskou přírodní vanilkou z Madagaskaru,  povrchem obohaceným moučkovým cukrem.

Dostupnost Skladem (5 ks)
Kód: 9082
735 Kč 639 Kč bez DPH
Pandoro classico Loison 1000g

Přirozeně kynutý produkt s typickým tvarem Pandoro. Žluté těsto je obohaceno máslem a vanilkou

Mananara z Madagaskaru *. Dort je zdoben cukrovou polevou.

 

 

Složení

SLOŽENÍ: PŠENIČNÁ mouka, cukr, čerstvá VEJCE vypěstovaná v Itálii, čerstvé máslo (MLÉKO) (15%), Emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu, přírodní kvásek (PŠENICE), čerstvé MLÉKO (1%), čerstvá smetana (MLÉKO) (1%), mořská sůl Cervia, kakaové máslo, přírodní vanilka Mananara z Madagaskaru * (0,2%), přírodní aroma. cukrová poleva (cukr, PŠENIČNÝ škrob, aroma)

OBSAHUJE: PŠENICE, VEJCE, MLÉKO A DERIVÁTY. MŮŽE OBSAHOVAT: OŘECHY, SÓJU. VYROBENO V ITÁLII.

 

 

Alergeny

OBSAHUJE:

PŠENICE

VEJCE

Mléko

 

MŮŽE OBSAHOVAT:

OŘECHY

SÓJU

 

 

Skladovatelnost

Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroj slunečního světla, uzavřený v původním obalu má výrobek trvanlivost 9 měsíců od data výroby.

 

Prohlášení o GMO

Suroviny použité při výrobních procesech neobsahují a nejsou odvozeny z geneticky upravených organismů. Tento přípravek nevyžaduje označování GMO podle nařízení Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.

 

Jednotlivé balení

Výrobek je zabalen do polypropylenového sáčku, zajištěného proužkem zlatě potištěné napnuté lepenky. Potištěný přívěsek dává výrobku elegantní vzhled.

 

Nutriční hodnoty

ve 100g potraviny

1 porce

80g

% DDD

energie

390 kcal

312 kcal

16 %

tuky

18g

15g

21 %

 z toho nasycené mastné kyseliny

11g

8,9g

44 %

cholesterol

144mg

115mg

38 %

sacharidy

49g

39g

15 %

z toho cukry

23g

18g

20 %

přidaný cukr

20g

16g

33 %

vláknina

0,8g

0,64g

2 %

bílkoviny

7,8g

6,2g

12 %

sůl

0,64g

0,51g

9 %

DDD = doporučená denní dávka pro dospělého člověka

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: