panettone jedno-porce Višeň 80g
Panettone LOISON porce Cherry - 80g
Panettone LOISON porce Cherry - 80g
TŘEŠŇOVÉ ŘEZY
KÓD: 311
Hmotnost 80 g - 2,8 oz
Popis
Přirozeně kynutý výrobek, s typickým tvarem plátků panettone, povrch je rozkrájen typickými příčnými řezy. Žluté těsto je obohaceno o rozinky Sultana a třešně.
Složení
SLOŽENÍ: Pšeničná mouka, čerstvá vejce, kandovaná třešeň (11 %) [třešeň (54 %), glukózo-fruktózový sirup, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní příchuť, mrkvový koncentrát a šťáva z ibišku], rozinka Sultana a třešně (11 %), máslo (mléčné), cukr, kváskové kvasnice přírodní (pšeničné), čerstvý vaječný žloutek, emulgátor: mono a di-glyceridy mastných kyselin rostlinného původu, italský med, mléčná bílkovina, sůl, přírodní dochucovadla. ALERGENY, VČETNĚ OBILOVIN OBSAHUJÍCÍCH LEPEK, VIZ JEJICH SEZNAM. MŮŽE OBSAHOVAT: OŘECHY, SÓJU. VYROBENO V ITÁLII.
ALERGENY
OBSAHUJE
PŠENICI
VEJCE
MLÉKO
MŮŽE OBSAHOVAT:
OŘECHY
SÓJU
Trvanlivost
Skladujte na chladném a suchém místě mimo zdroj slunečního světla, uzavřený v původním obalu má výrobek trvanlivost 9 měsíců od data výroby.
Prohlášení o GMO
Suroviny použité při výrobních procesech neobsahují a nejsou odvozeny z geneticky upravených organismů. Tento přípravek nevyžaduje označování GMO podle nařízení Evropského společenství 1829/2003 a 1830/2003.
Jednotlivé balení
Výrobek je tepelně uzavřen koextrudovanou vrstvou neutrální bariéry s papírem. Barva a tištěné složení charakterizují chuť výrobku.
Nutriční hodnoty |
ve 100g potraviny |
1 porce |
|
80g |
% DDD |
||
energie |
346 kcal |
280 kcal |
14 % |
tuky |
14g |
11g |
14 % |
z toho nasycené mastné kyseliny |
8g |
6g |
30 % |
cholesterol |
119mg |
95mg |
32 % |
sacharidy |
49g |
40g |
15 % |
z toho cukry |
20g |
16g |
18 % |
přidaný cukr |
10g |
8g |
16 % |
vláknina |
1g |
0g |
0 % |
bílkoviny |
6g |
5g |
11 % |
sůl |
0,6g |
0,48g |
9 % |
DDD = doporučená denní dávka pro dospělého člověka |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Panettone a Pandoro |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.