Panettone a Pandoro
největší výběr výrobků pekárny Loison

Klasická velikonoční Colomba, velikost 2 kg Magnum, zabalená v průhledném obalu se skvělým efektem. Dort vyrobený přirozeným kvašením kvásku, nepravidelného oválného tvaru,...

Klasická velikonoční Colomba, velikost 500g, zabalená v barevném obalu se skvělým efektem. Dort vyrobený přirozeným kvašením kvásku, nepravidelného oválného tvaru,...

Klasická Colomba a.D. 1552 je jemné pečivo, získané přirozeným kvašením z kynutého těsta, má nepravidelný oválný tvar, připomínající holubici. Pasta je zvláště jemná díky...

Dort vyrobený přírodním kvašením kynutého těsta nepravidelného oválného tvaru připomínající holubici. Dort je měkký a lehké textury obohacený o sultánky namočené ve směsi...

Velikonoční Colomba bez kandovaného ovoce a rozinek je jemné pečivo, získané přirozeným kvašením z kynutého těsta, s nepravidelným oválným tvarem, připomínajícím holubici....

Colomba je vyrobena přirozeným kynutím z kvásku, nepravidelného oválného tvaru, připomínající holubici. Těsto je obzvláště měkké díky použití čerstvého mléka, čerstvého másla a...

Dort vyrobený přirozeným kynutím z kvásku, nepravidelného oválného tvaru, připomínající holubici. Těsto je obzvláště měkké díky použití čerstvého mléka, čerstvého másla a...

Dort vyrobený přirozeným kynutím z kvásku, nepravidelného oválného tvaru, připomínající holubici. Těsto je obzvláště měkké díky použití čerstvého mléka, čerstvého másla a...

Jemné pečivo, získané přirozeným kvašením z kynutého těsta, má nepravidelný oválný tvar, připomínající holubici, je zvláště jemná díky použití čerstvého másla, mléka a smetany,...

Jemné pečivo, získané přirozeným kvašením z kynutého těsta, má nepravidelný oválný tvar, připomínající holubici, je zvláště jemná díky použití čerstvého másla, mléka a smetany,...

Těsto je měkké a dobře vláčné, obohacené o kandovanou sicilskou pomerančovou kůru a plněné krémem zabaglione (vaječňákem). Povrch je pokrytý polevou zdobenou krystalovým cukrem...

Těsto je měkké a dobře vláčné, obohacené o kandovanou sicilskou pomerančovou kůru a plněné krémem zabaglione (vaječňákem). Povrch je pokrytý polevou zdobenou krystalovým cukrem...

Jemné pečivo, získané přirozeným kvašením z kynutého těsta. Těsto je měkké a dobře alveolové, povrch je pokrytý polevou zdobenou mandlemi a cukrovými zrnky.Hmotnost: 750 g