jak na COLD BREW?

COLD BREW - studené osvěžení horkých dnů

Docela hitem minulých let se již pravidelně stala studená příprava kávy a nápojů na bázi čaje

Víte že tato příprava funguje již více než 100 let? 

Přitom je to tak neskutečně jednoduchá záležitost, stačí mít vybavení. Dobrou kávu nejlépe s ovocitou chutí nebo oblíbený čaj. Z našeho portfolia doporučujeme jednodruhovou výběrovou kávu. 

 

Pro kvalitní přípravu je dobré mít "soupravu" kterých je na trhu samozřejmě mnoho, my Vám přinášíme dva pohledy na věc od dvou výrobců - BRUER a TODDY 

oba výrobci jsou z USA, BRUER je z Californie, TODDY z Connecticutu

každopádně drobné rozdíly v přípravě nabízí obě značky.

BRUER je více sofistikovanější a skvěle funguje

pro přípravu nápoje Vám stačí cca 80g hrubě mleté kávy, Toddy je o větším objemu - 350 g hrubě mleté kávy. Kávu pomelete ručně, nebo některým z mlýnků v naší nabídce - třeba Quamar Q50S

V obou případech je možno použít pro studenou přípravu čaje, skvěle se hodí sypané čaje Pavin Momenti 

TODDY "překape" 1,6 L vody a ledu, Bruer cca 0,6 L

Vtipné video od BRUERu je zde:

Opticky je hezčí Bruer, za nás se i hodí na kuchyňskou linku více. Má systém s podtlakovým regulovatelným ventilem.

Toddy používá klasické papírové filtry a druhý "filcový" filtr pro jemnou filtraci, je jednodušší a také skvěle funguje

Vše je jednoduché a intuitivní, obsahem je obrázkový návod, ani jeden systém není krok vedle..

u kávy vystoupí ovocnost, kofein, je velmi svěží a nezvyklá

Prostě to zkus, objednej si ten svůj :-) 

Web_Gray_large

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení